Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Σίσσυ Χρηστίδου... οι αλλαγές της τα τελευταία χρόνια!





Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα.Το πρόσωπο της είναι από τα λίγα που "γράφουν" τόσο καλά στο φακό και η κορμοστασιά της δεν περνά απαρατήρητη!
Είναι γυναίκα με καμπύλες, τις οποίες έχει αρνηθεί να "θυσιάσει" για χάρη της τηλεόρασης και ακόμα και όταν μετά την εγκυμοσύνη της είχε κάποια παραπάνω κιλά δήλωνε πως δεν είχε κανένα άγχος να τα χάσει!

Τη Σίσσυ τη γνωρίσαμε μέσα από το  "Όλα" στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη. 
Τότε είχε σκούρο μαλλί και σέξυ λουκ όπως έπρεπε να έχει άλλωστε ένα κορίτσι του Θέμου!

Μετά ήρθε η μεγάλη ευκαιρία του Όμορφου κόσμου στο Mega!Eκεί η Σίσσυ έγινε περισσότερο γνωστή αφού έμπαινε καθημερινά στα σπίτια όλων μας!Η γλυκιά παρουσία της ξεχώρισε αμέσως και  έγινε πολύ αγαπητή από τους πρώτους μήνες του πρωινού του μεγάλου καναλιού!
Το στυλ της ήταν πολύ πιο μοντέρνο και νεανικό, ενώ συχνές ήταν οι αλλαγές στα μαλλιά της, στα οποιά άλλαζε συχνά χρώμα και μήκος!



Μετά έρχεται η εγκυμοσύνη!Η Σίσσυ παραδέχεται ότι πήρε πάνω από 30 κιλά, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να χαρεί την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της!


Έπειτα από λίγο καιρό η Σίσσυ επέστρεψε αλλά από άλλο κανάλι!Ο Alpha της άνοιξε την πόρτα και το κοινό την καλοδέχτηκε στο πρωινό του Σαββατοκύριακου!Πολλοί θα την χαρακτηρίσουν ως την καλύτερη επιλογή στην καριέρα της, αφού η χημεία με τη Ναταλία Γερμανού ήταν απίστευτη!
Την πρώτη σεζόν η νέα μανούλα είχε αρκετά από τα κιλά της εγκυμοσύνης και πολλά είχαν ακουστεί και για τις διαφωνίες της με τους στυλίστες για τα ρούχα που της επέλεγαν να φορέσει στη εκπομπή!

Παράλληλα έκανε και την παρουσίαση του ριάλιτι "Αγρότης Μόνος ψάχνει"...





Ενώ συνεχίζουν οι διάφορες συζητήσεις για τα πόσα κιλά έχασε και σε πόσο διάστημα.....

Μετά από λίγο διάστημα η Σίσσυ κάνει την ανατροπή!Γίνεται (για λίγο διάστημα ευτυχώς!) ξανθιά!


Αν και είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και της ταιριάζουν όλα τα λουκ αλλά το ξανθό δεν μας ενθουσίασε...

Τη χρονιά 2010-2011 μπορούμε να πούμε όμως πως η Σίσσυ έκανε τη μεγαλύτερη ανατροπή!Έχασε και τα τελευταία κιλά που της είχαν απομείνει και έβαψε τα μαλλιά της σε ένα καταπληκτικό κόκκινο το οποίο και έκανε μόδα!



Επίσης και στην εκπομπή "Μες την καλή χαρά" είδαμε τη Σίσσυ με φοβερά outfits που αναδείκνυαν τη νέα σιλουέτα της!



Μετά τη μεγάλη απώλεια κιλών απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το σώμα και της και το γιόρτασε με μια σούπερ sexy φωτογράφηση για το περιοδικό Nitro!



Super sexy!!!

Η μεγάλη αλλαγή και στη διάθεση της Σίσσυ φάνηκε και όλο το καλοκαίρι!Από εκεί που απέφευγε τις φωτογραφίες από την παραλία το καλοκαίρι του 2011 βομβαρδιστήκαμε από διάφορες καλοκαιρινές φωτογραφίες της όχι μόνο από περιοδικά αλλά και από το το twitter της! 

Φέτος η Σίσσυ πήρε μια μεγάλη μεταγραφή για το πρωινό του Αντέννα!Και ακόμα κι αν σε νούμερα τηλεθέασης ο συνδυασμός της με το Χρήστο Φερεντίνο δεν απέδωσε, η συνεργασία τους ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς!


Δεν θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και για τα ρούχα που της επέλεγαν, τα οποία τις πιο πολλές φορές δεν ήταν και τόσο κολακευτικά...



To αποκορύφωμα ήρθε με την αλλαγή ξανά των μαλλιών της σε καστανό, που παρόλο που της πάει πολύ την προτιμούμε με το κόκκινο!



Επίσης σύμφωνα με τελευταίες της φωτογραφίες παρατηρούμε ότι έχει πάρει λίγα κιλάκια τώρα τελευταία αλλά καθόλου δεν μας ενοχλεί!Όταν η ίδια θελήσει θα τα χάσει!Είμαστε σίγουροι!



Έτσι κι αλλιώς εξακολουθεί να είναι πανέμορφη!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου