Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Γάμοι που έμειναν στην ιστορία ! (part 1)

Οι γάμοι τους συζητήθηκαν όσο τίποτα, από τον σχεδιαστή του νυφικού μέχρι το τούλι της μπομπονιέρας και το φαγητό της δεξίωσης...ήταν οι γάμοι της χρονιάς!Κάποιοι από αυτούς κράτησαν μέχρι σήμερα και κάποιοι όχι...
Αξίζει όμως να θυμηθούμε τις λαμπερές στιγμές ζευγαριών που οι γάμοι τους άφησαν ιστορία!

Ελένη Μενεγάκη-Γιάννη Λάτσιος

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τον Απρίλιου του 2001 που έγινε ο γάμος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου αλλά δεν ξεχνιέται εύκολα!Το νυφικό, σχεδιασμένο απ'τη Σήλια Κριθαριώτη, είχε μια παραμυθένια διαχρονική αύρα και της πήγαινε απίστευτα και όλο το σκηνικό του γάμου ήταν παραμυθένιο!Το παρακολούθησε άλλωστε σε ζωντανή μετάδοση όλο το πανελλήνιο.
Από την πρώτη στιγμή η παρουσιάστρια πίστευε πως με αυτόν το άνθρωπο θα παντρευτεί.Τον θαύμαζε για την ευγένειά του, τη μόρφωσή του και τους καλούς του τρόπους. 
Μετά από τρεισήμισι χρόνια σχέσης λοιπόν, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ήταν 23 Απριλίου του 2001.
 «Θα περνάνε τα χρόνια και θα σε αγαπάω περισσότερο! Θα γεράσουμε μαζί αγάπη μου!» του είπε η Ελένη στο γαμήλιο πάρτι που ακολούθησε στο σπίτι του ζευγαριού στο Κεφαλάρι, τη στιγμή που αντάλλαζαν τους δικούς τους όρκους αγάπης..
Ακολούθησαν 3 παιδιά και 9 χρόνια κοινής ζωής και μετά...το διαζύγιο και ο Μάκης Παντζόπουλος!




Τατιάνα Μπλάτνικ-Νικόλαος

Στις 25 Αυγούστου του 2010, όλα τα φώτα της δημοσιότητας είχαν στραφεί στην Ελλάδα για το κορυφαίο κοινωνικό γεγονός του βασιλικού γάμου του πρίγκιπα Νικόλαου με την Τατιάνα Μπλάτνικ.
Η τελετή έγινε στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες και εκπρόσωποι όλων των βασιλικών οικογενειών παρευρέθησαν στο νησί για το γάμο του γιου του τέως Βασιλιά. Το νυφικό της Τατιάνας Μπλάτνικ ήταν του οίκου Angel Sanchez, γνωστός τόσο για την εξειδίκευσή του στο νυφικά όσο και για τις διάσημες πελάτισσές του. Ήταν απλό και κλασσικό όπως ταίριαζε και με την ατμόσφαιρα του νησιού.
Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Πρίγκιπας Νικόλαος και Τατιάνα Μπλάτνικ



Τατιάνα Στεφανίδου-Νίκος Ευαγγελάτος

Η δημοσιογράφος παντρεύτηκε τον Νίκο Ευαγγελάτο το Σεπτέμβριο του 2003, στο εκκλησάκι του σπιτιού τους στη Χαλκίδα, έχοντας ήδη αποκτήσει το γιο τους Νικόλα και ήδη ήταν έγκυος στην κόρη τους Λυδία.Φορούσε ένα μίνι νυφικό του Μάκη Τσέλιου, που άφηνε ακάλυπτα τα υπέροχα πόδια της.
Η γνωστή παρουσιάστρια δηλώνει ακόμα και σήμερα απόλυτα ερωτευμένη με τον άντρα της!


Πέγκυ Ζήνα-Γιώργος Λύρας

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2007 μετά από 10 χρόνια σχέσης, με έναν παραδοσιακό ελληνικό γάμο με κουμπάρους τον Ηλία Ψινάκη και την Κική Τσόλκα.Στο γάμο  οι καλεσμένοι ξεπερνούσαν τους 1000 και έγινε ένα παραδοσιακό γλέντι.Το νυφικό της τραγουδίστριας ήταν Elie Saab και ταίριαζε απόλυτα στην πανέμορφη νύφη.Το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο μαζί με την οχτώ μηνών κορούλα τους Ηλέκτρα.




Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λίαγκας

Το διάσημο τηλεοπτικό ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2010 στο Island μετά από μια...κόντρα που εκτυλίχθηκε σε μεγάλο έρωτα!Ο Γιώργος Λιάγκας περίμενε πολύ καιρό να κάνει πρόταση γάμου στην Φαίη. Πώς το έκανε; Εκμεταλλευόμενος μία αδυναμία της. Της λατρεμένες της γάτες! Της έκανε δώρο ένα βιβλίο για τα χαδιάρικα τετράποδα, μέσα στο οποίο είχε κόψει τις σελίδες και είχε κρύψει το δαχτυλίδι!
Το νυφικό το είχε σχεδιάσει ο Θεσσαλονικιός Νικόλας και ήταν κοντό μπροστά, με μακριά ουρά και εντυπωσιακό μπούστο.Τα παπούτσια της νύφης ήταν Casadei.Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του διασκέδασαν υπό τους ήχους του κλαρίνου του Βασίλη Σαλέα μιας και το γλέντι ήταν... παραδοσιακό και κράτησε μέχρι το πρωί.Σχεδόν έα χρόνο μετά το ζευγάρι υποδέχτηκε το γιο του, τον μικρό Γιάννη!
gamos nifi skorda2 Διάσημες νύφες του 2010Οι Γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Γιώργος Λιάγκας & Φαίη Σκορδά


 Βάσια Λόη-Νικόλας Μαδιάς

gamos nifi Loi1 Διάσημες νύφες του 2010
Η Βάσια Λόη έλαμπε μέσα στο σομόν, στράπλες, υπέροχο νυφικό της… διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, ενώ το χτένισμά της επιμελήθηκε ο hairstylist πολλών επωνύμων Βασίλης Μπουλούμπασης. 
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στις εννέα το βράδυ, παρουσία μόνο των στενών του συγγενών, ενώ ακολούθησε δεξίωση στον prive χώρο του «Island» με τους περίπου 400 καλεσμένους. Στο πάρτι τραγούδησε η Πέγκυ Ζήνα και όλοι χόρεψαν μέχρι το πρωί όχι μόνο λαϊκά τραγούδια, αλλά και ξένες επιτυχίες.

 Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας


Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγ. Γεωργίου στο Καβούρι, διαλέγοντας να παντρευτούν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο εφοπλιστής Ν. Τσάκος και η σύζυγος του και γνωστή σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη, η οποία επιμελήθηκε και το νυφικό της Μαριέττας, ένα λιτό σχέδιο κατασκευασμένο από περίτεχνη δαντέλα που αναδείκνυε υπέροχα το σώμα της!Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί σε λίγους μήνες, το οποίο θα είναι κορίτσι!


Βίκυ Καγιά-Νίκος Κριθαριώτης 

Την σημαδιακή ημερομηνιά 10.10.2010 διάλεξε το λαμπερό ζευγάρι για να παντρευτεί με τη νύφη να κλέβει την παράσταση αφού έλαμπε μέσα στην κατάλευκη δημιουργία με την οποία εμφανίστηκε στην ομορφότερη στιγμή της ζωής της. Το νυφικό, το οποίο επιμελήθηκε η αδελφή του γαμπρού Σήλια Κριθαριώτη, ήταν στενό και μακρύ, είχε μικρή ουρά, τους ώμους έξω, ενώ την εμφάνισή της συμπλήρωνε ένα πέπλο στα μαλλιά. Το μακιγιάζ της νύφης επιμελήθηκε ο Αλέξανδρος Ρίγλης, ενώ τα μαλλιά της ο καλός της φίλος Στέφανος Βασιλάκης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου